Read New Topics

Verhuur

Verhuur

FA Lomme verhuur van koelkasten, koel toonbanken, koel­containerskoel­aanhangwagens en toiletwagens.Wij hebben ca. 50 koelingen waaronder koelkasten, koel toonbanken en koelcontainers. Wij kunnen u dus praktisch altijd van dienst zijn.

Bezorging

Wij bezorgen op locatie! Koel­kasten, koel toon­bank, koe­lcontainers, toilet­wagens en mobiele badkamers worden ge­bracht en op­gehaald. Koel­container op Aan­hanger zijn even­tueel zelf op te halen.

Bij de koel­container wordt een verleng­kabel mee­geleverd. 220v. Bij de toilet­wagen worden alle benodigd­heden mee­geleverd. Koel­containers in ver­schillende maten, kunnen overal ge­plaatst worden, voor een groot even­ement of een BBQ feestje in de tuin.

Interesse?

Mocht u geinteresseerd zijn in onze diensten, dan zijn wij te allen tijde bereid om voor u een passende offerte te maken of u in een persoonlijk gesprek te informeren over onze mogelijkheden en diensten.

Voor het reserveren van een koelcontainer, koel toonbank, koelkast of toiletwagens kunt u, ons bereiken op 06-29066091

Storing?

Contact op nemen bij storingen en/of problemen aan de gehuurde containers/toiletwagens ? U krijgt van ons een telefoonnummer waarop we dag en nacht bereikbaar zijn ! En wij komen u dan zo snel mogelijk helpen.